Моє знайомство зі студією дизайну та архітектури MAKHNO розпочалося з бажання створити щось унікальне та вишукане для заміського будинку. Я довго шукав проєкти, які б відповідали моєму смаку та уявленню про ідеальний простір для відпочинку. На сайті MAKHNO натрапив на дизайн заміського будинку в арабському стилі Pearl house і він одразу привернув мою увагу.
Pearl House вразив мене своєю естетикою – поєднанням простоти та розкоші, традицій та сучасних елементів. В арабському стилі є щось магічне: арки, вигнуті лінії, природні матеріали, теплі кольори й текстури, що створюють атмосферу затишку та гармонії. У проєкті Pearl House, архітектори студії вдало передали цю енергію через кожну деталь: від дерев'яних різьблених дверей до м'якого освітлення і текстильних акцентів.
Переглядаючи рендери інтер'єрів та екстер'єрів, я вже почав уявляти себе в цьому просторі. Величезні панорамні вікна, через які видно краєвиди, просторі кімнати, що наповнені світлом, і, звісно, внутрішні дворики з басейном – це все нагадувало східні казки. Особливо сподобалася тераса, де можна провести теплий вечір з друзями або насолодитися ранковою кавою в тиші.
MAKHNO відомі своєю увагою до деталей та використанням природних матеріалів, і це помітно в кожному куточку проєкту Pearl House.